Jyväskylän Kesä julkisti ohjelmistoaan

Jyväskylässä vietetään kesää!

16.11.2021

Jyväskylän Kesä julkisti ensi vuoden esiintyjiä sekä festivaaliteemansa.

67. Jyväskylän Kesä -festivaali järjestetään 6.–12. päivä heinäkuuta 2022.

Ensi vuoden teema on liike. Ohjelmistossa painotetaan teoksia, jotka pohjaavat vahvasti liikkeeseen sen eri muodoissa. Teemaa käsitellään sekä esittävän taiteen, näyttelyiden että ajassa kiinni olevan puheohjelmiston kautta.

Ensi kesänä Jyväskylän Kesässä on tiedossa tuttuun tapaan teatteria, musiikkia, tanssia, elokuvaa, lastenkulttuuria, performanssia, sanataidetta ja paljon muuta toimintaa.

Esiintymässä nähdään muun muassa Linda Fredriksson, Moposta, Ricky-Tick Big Bandista ja Superpositionista tuttu Linda Fredriksson, joka on noussut viime vuosina yhdeksi Suomen valovoimaisimmista saksofonisteista ja jazzmuusikoista. Jyväskylän Kesässä jazzista päästään nauttimaan sunnuntaina 10.7. tunnelmallisessa Kulttuuritalo Villa Ranassa. Fredrikssonin ohella kokoonpanossa soittavat huippumuusikot Tuomo Prättälä, Mikael Saastamoinen ja Olavi Louhivuori.

Konsertin liput tulevat myyntiin vuoden loppuun mennessä.

Osana Jyväskylän Kesä -festivaaliviikkoa koetaan pop- ja indiemusiikkiin keskittyvä puistofestari Puistojuhlat. Viidettä kertaa järjestettävä festari on suuri elämys inhimillisessä mittakaavassa. Tapahtumassa esiintyy yhdeksän kotimaista huippuartistia, mm. Chisu, J. Karjalainen, Lyyti ja Jesse Markin.

Upean artistikattauksen lisäksi kaksipäiväisellä festarilla nautitaan monipuolisesta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintolapalveluista. Puistojuhlat järjestetään 7.–8. heinäkuuta.

Lisää luettavaa