K-X-P julkaisee uutta musiikkia vain keikoilta saatavalla vinyylilevyllä

K-X-P julkaisee vinyylin.

06.06.2018

K-X-P esiintyy kesällä Sidewaysissa, Provinssissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa. Nyt yhtye julkaisee uutta musiikkia vinyylimuodossa.

Uusi ”white label” -vinyyli on toteutettu silkkipainotekniikalla käsityönä ja se on saatavilla ainoastaan tulevilla keikoilla.

Tiedote kertoo levystä näin:

”Tajuntaan porautuvasta soundistaan tunnettu modernin psykedeelisen musiikin edelläkävijä, Timo Kaukolammen, Tomi Leppäsen ja Tuomo Purasen luotsaama K-X-P julkaisee uutta musiikkia vinyylimuodossa. Tuore nimetön ”white label” -levy on myynnissä ainoastaan yhtyeen tulevilla keikoilla, eikä albumin musiikkia tuoda esille muissa formaateissa. Levy on toteutettu bändin toimesta käsityönä ja sen minimalistinen kansitaide on painettu silkkipainotekniikalla. Albumi koostuu kokonaan uudesta, ennenjulkaisemattomasta materiaalista ja sen on nauhoittanut Ilari Larjosto alias Stiletti-Ana.”

K-X-P aloittaa tulevan kesän keikkansa tämän viikon perjantaina Helsingin Sideways-festivaalilta. Muita vahvistettuja K-X-P-keikkoja ovat Provinssi, Ilosaarirock ja Qstock.

Tarkat keikkapäivät näet videon alta.

Pe 8.6. Sideways, Helsinki
To 28.6. Provinssi, Seinäjoki
La 14.7. Ilosaarirock, Joensuu
Pe 27.7. Qstock, Oulu

Lisää luettavaa