”Kaikki, joilla on mun sanoituksista tatska, pääsee ilmaiseksi sisään” – helsinkiläisräppäri lupailee pääsylippuja juhlakeikalleen

Heikki Kuula juhlii PLLP-albuminsa julkaisua.

23.11.2017

Heikki Kuula juhlistaa kymmenen vuotta sitten julkaistua PLLP-levyään Helsingin The Circuksessa 12. toukokuuta. PLLLP10v -juhlakeikassa vedetään kyseinen albumi alusta loppuun. Kyseessä on ainutkertainen tilaisuus ja luvassa on suurella todennäköisyydellä biisejä, jota ei ole ennen edes livenä vedetty. Tilanne ei todennäköisesti tule toistumaan, joten nyt kannattaa olla tarkkana.

Lippuja kyseiselle keikalle myy Ticketmaster ja ennakkoon ne kustantavat 17,50 euroa.

Heikki Kuula julkaisi Instagramiin mielenkiintoisen kuvan faninsa ottamasta tatuoinnista. Kyseisessä kuvassa on tatuoitu sitaatti Heijastuksia täydelliseltä rundilta -levyltä löytyvästä Ekstaasinappula-kappaleesta. Kuvan yhteydessä on mielenkiintoinen kuvateksti, jossa Heikki Kuula kirjoittaa seuraavasti: ”Kaikil, joil mun sanotuksist tatskaa pääsee ilmaseks kevään PLLP10V.-bileisiin. Laittakaa kuvaa DM.”

Mikäli siis olet joskus tatuoinut itseesi Heikki Kuulan sanoituksen, niin nyt kannattaa pistää kuva tatuoinnistasi yksityisviestinä Heikki Kuulan Instagram-tilille.

Kuva löytyy alta ja jos se ei näy, niin näet sen myös täältä.

Lisää luettavaa