Kaikkien trollipeikkojen ruumiillistuma Martin Shkreli huutokauppaa kahdella miljoonalla ostamaansa Wutang Clan -levyä, ellei ehdi sitä ennen tuhota sen ”millä hetkellä hyvänsä”

Jos Martin Shkreli ei olisi jo moninkertaisesti todistanut olevansa juuri niin vaikuttavan fantastinen ihmisperse kuin onkaan, tämä tuntuisi feikkiuutiselta.

06.09.2017

AIDS-lääke Daraprimin hinnan 13.50 dollarista 750 dollariin pompsauttanut, vankilatuomion petoksesta saanut, sikamaisen rikas Martin Shkreli osti pari vuotta sitten Wu-Tang Clanin viimeisimmän albumin yksinoikeudella itselleen parilla miljoonalla.

Nyt kyseinen ihmiskurjake mieheksi on päättänyt huutokaupata Once Upon a Time in Shaolin -albumin eBayssa korkeimmalle tarjoajalle. Ilmeisesti tosin kauppaan ei kuulu koko alkuperäinen luksuspaketti, vaan vain siihen kuuluva CD-levy.

Ja sitäpaitsi mies ei lupaile mitään 100-prosenttisesti edes tämän suhteen, koska hän saattaa ”milloin tahansa perua tämän kaupan ja jopa rikkoa tämän albumin turhautuneisuuttani”.

Myymisidean takana ei ole huutokauppailmoituksen mukaan raha vaan ”uteliaisuus nähdä, arvostaako maailma musiikkia läheskään niin paljon kuin minä”.

Totta puhuen mikään raportti miehen eBay-ilmosta ei pystyisi tavoittamaan sen tyrmäävän itseriittoista vibaa, koska kukaan ei tee sitä ihan niin hienostuneesti kuin Shkreli itse. Tässä alla siis linkki tutkailemaan ilmoitusta ihan omin silmin:

 

Huutokaupasta raportoi aiemmin tänään Consequence of Sound.

 

Lisää luettavaa