Katy Perry on seuratuin Twitter-käyttäjä – Saavutti palvelussa mielettömän rajapyykin

Katy Perryllä on yli 90 miljoonaa Twitter-seuraajaa.

Katy Perry.

Poppari Katy Perry ei ehkä ole aivan maailman suosituin muusikko, mutta Twitterissä hän on ykkönen. Perry on nimittäin maailman seuratuin Twitter-käyttäjä, ja heinäkuun vaihteessa hän saavutti NME:n mukaan jälleen mielettömän rajapyykin.

Twitter julkaisi toissapäivänä alla olevan kuvan, jolla Perryn julistetaan ylittäneen 90 miljoonan Twitter-seuraajan rajan. Vertailun vuoksi esimerkiksi Justin Bieberillä on ”vain” 83,9 miljoonaa seuraajaa.

Katy Perryn Twitter-suosiosta tekee erityisen mielenkiintoista se, ettei hän esimerkiksi Spotifyssa ole kaikkein eniten soittokertoja keränneiden artistien joukossa. Spotify-tietoja keräävän Kworb.netin mukaan Katy Perry on musiikkipalvelussa vasta sijalla 47. Spotifyn kuuntelukertojen herruutta pitää tällä hetkellä suvereenisti hallussaan Drake.

Twitterin julkaiseman tiedotteen mukaan Katy Perryyn on viitattu palvelussa eniten sanoilla queen, beautiful, best, better, amazing ja spirit animal. Hänen eniten uudelleentwiittauksia keränneissä viesteissään mainitaan muun muassa Justin Bieber, Demi Lovato ja One Direction.