Keith Richards toivoo The Rolling Stonesin palaavan studioon vielä tänä vuonna

Kiertuejäsen Steve Jordan auttaa viimeistelemään levyn rumpuosuudet.

The Rolling Stonesin kitaristi Keith Richards jakoi hiljattain mietteitään bändin tulevaisuudesta Apple Music 1 -kanavan The Rolling Stones: 60th Anniversary Specialpodcastissa.

Richards toivoo, että yhtye pääsee äänittämään uutta musiikkia tämän vuoden loppuun mennessä. Kitaristi ei osannut sanoa, missä formaatissa tuleva julkaisu ilmestyy.

”Toivottavasti olemme äänittäneet jotain vuoden loppuun mennessä, ja mitä teemme sen jälkeen, striimaamme sen? En tiedä. Minä teen vain levyjä, ja sitten mietimme, miten ne tulevat ulos”, kitaristi sanoo.

Richards kertoo, että aikoo levähtää hetkeksi yhtyeen tämänhetkisen kiertueen jälkeen. Sitten hän palaa Jamaikalle ”jatkamaan siitä mihin jäimme” laulaja Mick Jaggerin kanssa.

”Olemme tehneet aika hyviä juttuja. Siellä oli hauskaa.”

Kitaristi on vahvistanut jo aiemmin, että kiertuerumpali Steve Jordan auttaa bändiä viimeistelemään tulevan albumin. Richardsin kommenttien mukaan yhtye oli saanut levyn jo puolivalmiiksi, kun lähes bändin perustamisesta saakka mukana ollut rumpali Charlie Watts kuoli 80-vuotiaana noin vuosi sitten.

The Rolling Stones on julkaissut 26 albumia, joista viimeisin, Blue & Lonesome ilmestyi vuonna 2016. Yhtye on kiertänyt viime kuukaudet Eurooppaa bändin kuusikymppisien merkeissä.

Lisää luettavaa