Keko Salata julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan – mukana Bess ja Sexmane

Uudella singlellä lainataan Enyan kappaletta.

25.04.2020

Keko Salata julkaisi eilen kolmannen singlen tulevalta kolmannelta albumiltaan. Kappaleen nimi on 100% ja sillä vierailevat artistit Bess ja Sexmane. Kappaleella lainataan Enyan Boadicea-kappaletta.

”Pähkinänkuoressa kappale kertoo siitä kaikkein olennaisimmasta, toisen hyväksymisestä kokonaisuutena. Ilman rakkautta sitä vain haihtuu pois ja katoaa”, kuvailee Keko Salata.

Keko Salatan mukaan hänen musiikissaan vastakohdat ovat läsnä monilla tavoilla.

”Mun musa rakentuu vastakohdille. Tykkään siitä, että joku voi olla tosi surumielistä, mutta samaan aikaan siitä voi tulla hyvä fiilis. Myös mun tavassa olla artisti on tällaisia vastakohtia. Tykkään siitä kun jengi suhtautuu mun musaan intohimoisesti, mutta samalla en halua olla jatkuvasti esillä somessa tai iltapäivälehtien otsikoissa. Mä uskon mun biisien voimaan, mutten halua tyrkyttää niitä ihmisille”, artisti kertoo.

Keko Salata on julkaissut kaksi albumia Neuroottinen, dramaattinen, charmikas (2017) sekä Laulajan näköinen mies (2019). Tulevalta kolmannelta albumilta on julkaistu aiemmin singleinä kappaleet Koska mä pelkään ja Lumilinna.

 

Lisää luettavaa