Kendrick Lamar paljasti levynsä kanteen painetun salaviestin ja oman nimikkosalaattinsa

Kendrick Lamar
Merlijn Hoek

Hehkutus Kendrick Lamarin ympärillä on tällä hetkellä suurempaa kuin koskaan. Good Kid, m.A.A.d. Cityn kohdalla hehkutus oli jo syystäkin suurta, mutta Public Enemyn lanseerama ”Don’t believe the hype”-lausahdus tyrmättiin viimeistään, kun Lamar julkaisi tuoreimman To Pimp A Butterfly -albuminsa.

Rumban arviossa toimittaja Santtu Reinikainen kutsuu albumia ”suveriiniksi hiphop-taikatempuksi” ja antoi arvosanaksi 9.4/10. Rapakon takana Ray Neutron julkaisi näyttävän valokuvilla varustetun arvion VSCO:ssa.

Kunnon raplevyn tavoin sanoitukset ovat saaneet valtavasti suitsutusta, ja yksityiskohtien tulkinta on saanut vain jatkoa. Nyt paljastui, että levyn kansilehdessä on braille-kirjoituksella teksti: ”A Blank Letter by Kendrick Lamar.”

Mass Appealin haastattelussa Kendrick Lamar kertoi, että teknisesti kyseessä on kokonaisuudessaan levyn nimi: To Pimp A Butterfly – A Blank Letter by Kendrick Lamar. Edellinen levy oli samoin tavoin ”good kid m.A.A.d city – a short film by Kendrick Lamar”, tosin ”oikea nimi” oli tuolloin selkeämmin esillä.

Kendrick Lamar on päässyt myös hieman toisenlaisiin otsikoihin, kun hän lanseerasi Sweetgreenin kanssa oman salaattinsa. Tiedotteen mukaan tässä ollaan nyt lasten ja nuorten asialla.

Lehtikaalia, kanaa, vuohenjuustoa, intiaaniriisiä ja punajuurta sisältävä salaatti kantaa nimeä Beets Don’t Kale My Vibe. Tietysti.