Kendrick Lamarin tuleva albumi herättää kysymyksiä – miten U2 liittyy asiaan?

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar julkaisi pari viikkoa sitten The Heart Part 4 -singlen. Sen viimeisillä riveillä lupailtiin, että 7. huhtikuuta tulee tapahtumaan jotain.

Mainittu päivä koitti ja comptonilaisräppärin seuraava albumi, ytimekkäästi nimetty Album, on mahdollista tilata ennakkoon. Levy ilmestyy ensi viikon perjantaina 14. huhtikuuta. Ennakkotilaajat saavat mukaansa albumin tekijätiedot, jotka ovat jo aiheuttaneet niin riemunkiljahduksia kuin pelonsekaisia tuntemuksia.

Badbadnotgood, 9th Wonder, James Blake, The Alchemist ja Mike Will-Made It ovat nimiä, jotka putoavat ensin mainittuun kategoriaan. Yhden kappaleen kohdalla seisova nimilitania P. Hewson, D. Evans, A. Clayton & L. Mullen on puolestaan saanut räppipäät hieraisemaan silmiään. Hewson tunnetaan tietenkin paremmin Bonona ja Evans The Edgenä ja yhdessä Claytonin ja Mullenin kanssa he muodostavat U2:n.

Jää kuultavaksi, onko Lamar sämplännyt jotain irlantilaisbändin kappaletta vai onko tämä miehistö vierailemassa ihan toden teolla. U2:n kappaleita on sämplätty aiemmin muun muassa DJ Shadow’n, Prasin ja Kool G Rapin toimesta.

Tässä Album-albumin tuorein single Humble: