Kesä ei ole vielä ohi! Siitä pitävät yhdessä huolen New Order, David Hasselhoff ja Baywatch

Otsikossa on kolme nimeä, joita ei ihan ensimmäiseksi yhdistäisi samaan asiaan, mutta totista totta tämä epäpyhä liitto on silti ollut armon vuonna 1993. Videotodisteita nimittäin löytyy!

Kuva: Warner Music

Tämä video tuo takuulla tuulahduksen kuuminta kesää suoraan ysäriltä olohuoneeseesi. Brittilegenda New Order lähti vuonna 1993 valloittamaan Yhdysvaltojen markkinoita takataskussaan uusi albumi Republic ja sen ensisingle, häkellyttävän loistava Regret.

Biisistä oli tottakai paketoitu valmiiksi jo yksi virallinen musavideo, mutta kun tähtäin asetettiin Atlantin taakse, piti hieno teos pukea jenkkiyleisöä varten vielä uuteen visuaaliseen muotoon.

Ja sillähän hetkellä hienointa Yhdysvalloissa ja miltei koko maailmassa oli tietenkin tv-sarja BAYWATCH!

Ja tottahan toki, Regretin uusi musiikkivideo kuvattiin Kalifornian rannoilla oranssien speedojen ja onepiece-uimapukujen keskellä, eikä nuottiakaan soiteta ennen kuin David Hasselhoffin valvova silmä antaa luvan.

Hasselhoff olisi kuulemma halunnut laulaa videolla bändin mukana, mutta viisaana päätöksena herralle ei moista mahdollisuutta suotu (New Order oli halunnut kuvata videonsa Baywatch-lavasteissa ironinen pilke silmäkulmassa, mutta ilmeisesti ainakin The Hoff oli kuvauspaikkavalinnasta aidosti otettu).

Pidemmittä puheitta, on aika pistää tämä päivä nippuun ja toivottaa hyvää yötä, mutta sitä ennen New Order, Baywatch ja Regret: