Kesä tuli takaisin – Kun Gasellit ja JVG yhdistävät voimansa, lopputulos on kuumaa tavaraa

Gasellit ja JVG viihtyvät hiton hyvin himassa.

31.08.2018

Olemme kirjoittaneet Gasellien ja JVG:n Mitä mä Malagas? -yhteiskappaleesta jo kaksi kertaa, joten kolmas kerta toden sanoo. Tällä kertaa tosi tarkoittaa sitä, että kappaleesta on julkaistu musiikkivideo.

Video julkaistaan päivä sen jälkeen, kun uutisoimme siitä, että Gasellit ensinnäkin julkaisee uuden Jano-levyn ja toisinnäkin juhlii levynsä ilmestymistä Kaapelitehtaalla. Gasellien tapauksessa se tarkoittaa todennäköisesti yhtyeen isointa omaa keikkaa ikinä. Siitä voit lukea jutun alta lisää.

Grillituore musiikkivideo näyttää siltä miltä kuulostaakin, eli kesäiseltä. Joni Helmisen ja Gasellien ohjaamalla videolla Thube Hefner ja Päkä pistävät molemmat bränikät lenkkarit jalkaan ja lähtevät polkemaan kohti grillikekkereitä, joissa Musa-Jusa heitä jo odottaa. Messissä on myös mankka, lekoi ja dekki -kombinaatiosta ainakin mankka. Hätä-Miikka on jostakin syystä jo tässä vaiheessa mestoilla. Myöhemmin paikalle säntäävät Jare ja VilleGalle, mutta eivät kuitenkaan johtotähdellä.

Mitä sitten tapahtuu? No sehän selviää alta ja kun rullaa vähän alemmas, niin voi lukea jutussa mainitut kaksi edellistä juttua kappaleesta.

Lisää luettavaa