Kohta saa nuolaista – uusi Tippa tulee pian

Uutta Tippaa tulossa.

06.01.2019

Tippa-T jätti viime vuonna teen ja on nyt pelkkä Tippa. Samalla Tippa julkaisi Satuta mua -singlen, joka esitteli suurelle yleisölle yllättävän tyylimuutoksen, joka ei rajoittunut pelkkään nimeen. Rumba otti tuolloin räppäriin yhteyden ja siitä voit lukea täällä.

Nyt vaikuttaa siltä, että on levyn tai vähintään ep:n aika. Tuleva julkaisu on kaikesta päästelleen nimeltään Matias ja se on jo masterointivaiheessa tai peräti sen läpikäynyt. Tippa julkaisi kuvia julkaisun (mahdollisesta) kannesta, sekä (mahdollisesta) biisilistasta omassa Instagram-tarinassaan. Biisilistakuvassa luki isolla ”SOON” eli ”pian”. Ja mikäli oikein kunnolla siristää silmiä niin Matias-kuvasta voi löytää sanan ”MatiasTape”.

Biisejä levylle olisi tulossa tämän perusteella 7 ja todennäköisen mahdollisesti aiemmin julkaistut Satuta mua, Roska silmäs ja Polta se pois -kappaleet.

Mikäli tiedostonimistä voi jotain päätellä, niin kappaleet ovat nimeltään Se on hänes, Matias, Ikuisuus, Morjens, Muutos, Salaisuus ja Viesti. Salaisuus-kappaleen Tippa julkaisi jo viime vuonna. Se on hänes -kappaleella vierailee lounasseteleiden monistaja, maailmankaikkeuden jäisimmän ulosannin omistaja, Eevil Stöö.

Tippa tarjoili yhden biisin verran uutta materiaalia PME Blockpartyssa Tavastialla, joka edusti Tipan räväkämpää osastoa. Joten tulevasta julkaisusta tulee varmasti monipuolinen. Levyn kannessa on punainen kala, joka jatkaa Tipan uuden aikakauden kansikuvien eläinlinjaa.

Tippa kuvaili tulevaa levyään Rumban haastattelussa näin:

”Monet näistä biiseistä on tehty niin, että soitan kitaralla soinnut ja keksin sanat päälle. Vien sitten sen köppäsen nauhoituksen tuottajalle Yung Larrylle ja sitten ollaan tehty siitä se biisi.”

”Toivon, että jengi kuuntelee näitä biisejä puhtaalta pöydältä. Monella on varmasti minusta tietty kuva, eikä välttämättä anna mahdollisuutta. Olisi siistiä, että jengi pystyisi kuuntelemaan tätä juttua ilman, että miettivät sitä vaikutelmaa, jonka ovat saaneet minusta aikaisemmin.”

Katso kuvakaappaukset alta ja tsekkaa myös jo julkaistut biisit.
Lisää luettavaa