Kotimainen kesäfestivaali joutui suomalaisen musiikkihistorian pöyristyttävimmän rikoksen uhriksi ja tarvitsee apuasi!

Kuvan tynnyrit eivät liity tapaukseen

Aitoon Kirkastusjuhlien festivaalivieraat ovat saaneet nauttia viivasuorista parkkiriveistä. Kiitos tästä on kuulunut parkkipaikkojen merkkeinä toimineille 30 litran muovitynnyreille.

Nyt tämä kaikki on vaarassa, sillä joku valopää on varastanut nämä tynnyrit! Lienee sanomattakin selvää, että kun tynnyreitä käytetään parkkipaikkojen merkitsemiseen, niitä tarvitaan runsaasti. Ja tuon kokoisia astioita ei autoon montaa mahdu kerrallaan, joten tynnyrivaras on tehnyt helmikuun pimeinä öinä useita autokeikkoja.

Nämä säiliöt ovat alun perin AIV-rehun säilömiseen tarkoitettuja ja niistä on maksettu pantti. Panttikäytännöstä on kuitenkin luovuttu viime syksynä, joten rahallista hyötyä tämä bandiitti tuskin tavoittelee tempauksellaan.

Mikäli olet nähnyt ”epäilyttävän näköisen kuraisen farmariauton” Aitoossa 8. helmikuuta noin kello 21.30, ota viipymättä yhteys festivaaliorganisaatioon. Varkaan kiinnisaamiseen johtavasta vinkistä on luvassa ”ruhtinaallinen palkinto”.

Mikäli lainsuojatonta ei saada vastaamaan teoistaan, voit silti auttaa Aitoon Kirkastusjuhlia lahjoittamalla vastaavia päniköitä.