Kotimainen teknokuningatar ja elektronisen musiikin syviä alalajeja tutkiva tuottaja julkaisivat yhteiskappaleen

Tulista teknoa.

25.11.2022

Milla Lehto ja Tmpr julkaisivat tänään yhteiskappaleen nimeltä Into the Darkness. Tuottaja-dj Milla Lehdolla on takanaan yli 20 vuoden ura elektronisen underground-musiikin parissa, ja hän julkaisi toukokuussa viimeisimmän singlensä. Tmpr eli Markus Rauramo taas lanseerasi viime huhtikuussa Tmpr-projektinsa voidakseen tutkia elektronisen musiikin syviä alalajeja, mutta hänet tunnetaan aiemmilta vuosilta Temper2-aliaksestaan.

Into the Darkness -kappaleen voisi kategorisoida suorastaan tuliseksi teknoksi, sillä se on kiistatta rakennettu hakkaavan ja hypnotisoivan klubienergian varaan. Intensiivisen tempon lomasta voi kuitenkin löytää armeliaampia melodioita ja yllättäen myös rokahtavia elementtejä.

”Millan kanssa ollaan tehty keikkoja, klubeja ja kiertueita vuosien aikana runsaasti kimpassa, kuten esimerkiksi Fade-klubin residentteinä 2010- luvun alussa”, Tmpr kertoo. ”Kumpikin diggaa tummanpuhuvista jutuista pienellä rokkiasenteella terästettynä.”

”Mun ja Tmpr:n vuosikausia jatkunut yhteistyö ja ystävyys vei meidät viimein studiolle, ja se kantoi mukavasti hedelmää”, Milla Lehto lisää. ”Molemmat digataan darkista meiningistä, niin päästiin helposti samalle levelille.”

Kuuntele Into the Darkness alta.

Lisää luettavaa