”Ku on liian vanha naiiviks, liian nuori elää oikein”– Artemin uusi single sanoittaa 27-vuotiaan ikäkriisin

Artem kertoo nyt julkaistun kakkossinglen käynnistäneen aikanaan hänen soolouransa.

28.03.2020

Suomalainen pop-artisti Artem julkaisi eilen, 27-vuotissyntymäpäivänään 27. maaliskuuta kakkossinglensä 27 . Voit kuunnella uuden singlen sekä artistin tammikuussa julkaistun debyyttisinglen Musta huppari uutisen lopusta.

”27 oli ensimmäinen biisi, jota aloin kirjoittamaan, kun päätin siirtyä soolouralle. Olin biisiä kirjoittaessa 25-vuotias, vähän hukassa enkä ihan varma siitä, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi elämässä”, Artem kertoo.

”Lopetin Artem x Yonas -bändin, jonka parissa työskentelin monta vuotta. Elin siihen asti jonkinlaisessa omassa pienessä kuplassani, jossa kuvittelin olevani tosi nuori ja semi ”made it” -tyyppi. Jonkun silmissä sitä saatoin myös ollakin. Todellisuudessa olin (ja edelleen olen) elämäntilanteessa, jossa en tule toimeen musalla ja on vielä tuhansia kilometrejä edessä saavuttaakseen omat unelmat.”

”Huomasin, että tuolta jostain tulee uusi aalto mua nuorempaa jengiä, jolla on hullu draivi painaa hommia ja en osannut valmistautua siihen. Menin lukkoon. Myös omat henkilökohtaiset odotukset ja sosiaaliset paineet ajoivat siihen pisteeseen, että aloin epäröimään itseäni ja omaa tekemistäni.”

”Tietyllä tapaa kohtasin ensimmäisen ikäkriisini, joka purkautui biisiksi. 27 on mulle hyvin henkilökohtainen, jossa puhun hyvin suoraan asioita omasta elämästä ja urasta. Uskon kuitenkin, että kuuntelija löytää samaistumispintaa heijastaen biisin sanomaa omaan elämään. Tämä oli biisi, joka käynnisti mun soolouran.”

Venäjän Petroskoista tuleva Artem työstää parhaillaan debyyttialbumiaan.

Lisää luettavaa