”Kuinka kuvailisit tämän kappaleen tunnelmaa?” – Spotify pyytää käyttäjiltään apua

Spotify lanseerasi Line-In-nimisen metadata-alustan.

13.03.2018

Spotify on lanseerannut Line-In-nimisen alustan, jolla kartoitetaan ja kerätään metadataa kappaleille. Käyttäjät voivat ehdotella muun muassa kappaleiden tunnelmaa ja biisien lempinimiä.

Line-In tutkii käyttäjien antamaa palautetta ja valikoi metadataa palveluaan ja käyttäjäkokemusta parantaakseen. Line-Inissä voi myös testailla omaa musiikkitietämystä osallistumalla kyselyihin (ks. kuvakaappaus alta). Vastauksia luonnollisesti käytetään metadatan keräämiseen.

Miksi sitten uhraisit aikaasi biisien ja artistien tietojen muokkaukseen?

”Ehdottamalla muokkauksia artisti-, kappale- ja biisitietoihin autat artisteja löytämään lisää faneja ja muita käyttäjiä löytämään uutta musiikkia antamalla suositusalgoritmeille polttoainetta. Itsekkäämmin perusteltuna: voit käyttää Line-Iniä löytääksesi uutta ja kiinnostavaa infoa rakastamastasi musiikista”, Spotify perustelee.

Line-In on käytössä tällä hetkellä Spotifyn Desktop-versiossa. Kappaleen tietoja pääsee muokkaamaan klikkaamalla nimen perässä olevaa kolmea pistettä, ja siitä aukeavasta valikosta valitsemalla Suggest an edit.

Spotify Line-In löytyy myös suoraan selaimella, vaikkapa tästä klikkaamalla.

Lisää luettavaa