Kukapa olisi uskonut, että myös Pet Shop Boys -cover voi raivostuttaa ihmisiä?

Kulttimaine Prayersillä jo on. Saa nähdä, häämöttääkö valtavirta lähellä.

Vuonna 2013 perustettu Prayers on parissa vuodessa noussut tuntemattomuudesta kulttiyhtyeeksi Yhdysvalloissa. San Diegosta Kaliforniasta lähtöisin oleva bändi leikittelee goottilaisuulla, ja bändin laulaja Rafael Reyes on maininnut esikuvikseen New Orderin ja Bauhausin kaltaiset goottilaisuuden ja elektronisen musiikin tukijalat.

Etenkin amerikkalaiset latinoyhteisöt ovat ottaneet yhtyeen omakseen, onhan Reyes itsekin syntynyt Meksikossa, mutta muuttanut USA:han perheensä kanssa pikkupoikana ja laittomana siirtolaisena. Prayers nimittää musiikkiaan cholo gothiksi, cholon tarkoittaessa stereotyyppistä latinomiestä, joka pukeutuu vaimonhakkaajapaitaan ja on täynnä tatuointeja.

Nyt Prayers on tehny version Pet Shop Boysien West End Girlsistä, joka on saanut herkkähipiäisimmät länkyttäjät takajaloilleen. Kappale eroaa melkoisesti alkuperäisestä, mutta onpahan ainakin mieleenpainuva. YouTuben kommenttikentässä ja Facebookissa on tällä hetkellä täysi rähinä päällä ihmisten väitellessä siitä, onko biisi pyhäinhäväistys vai oikeasti oivaltava cover. Jotain Prayers on siis oikein tehnyt.

Tsekkaile video alta. Saas nähdä, lyökö yhtye itsensä hieman suuremman yleisön tietoisuuteen tämän avulla. Mikäli homma kiinnostelee, niin pannaan mukaan vielä kappale bändin viime vuonna ilmestyneeltä ep-levyltä sekä Noiseyn tekemä video yhtyeestä.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa