Kultabassokerho palaa videoformaatissa

Suomiräpin saralla og-statusta nautiskeleva radio-ohjelma muuttuu videopodcastiksi.

31.08.2020

Kultabassokerho lopetti Bassoradiossa vuonna 2019. Suomiräpin legendaarisimman radio-ohjelman tekijät kertoivat jo tuolloin, etteivät poissulje mahdollisuutta paluusta jossain muodossa.

”Tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä, kun mitään ovea ei olla lopullisesti laitettu kiinni. Voidaan rauhoittaa tilanne ja kelailla, mitä uusi vuosikymmen tuo tullessaan”, yksi KBK-isännistä Tuomas Rinne sanoi viime syksynä Rumban haastattelussa.

Uusi vuosikymmen on nytkähtänyt sen verran eteenpäin, että jatkoa seuraa. Kultabassokerho aktivoituu The Formatin tuottaman videopodcastin muodossa. Ensimmäinen jakso julkaistaan The Formatin Youtube-kanavalla, Spotifyssa ja Apple Podcasts -palvelussa lauantaina 5. syyskuuta kello 16.20, jesaja blesaja!

Kultabassokerhoa juontavat ohjelman radioajoilta tutut Jari-Pekka Hietsilta alias MC JiiPee, Tuomas Rinne alias HC Tuomas ja Julius Blomfelt alias DJ Blublo. Ohjelmassa tullaan tuttuun tapaan näkemään vieraita kotimaisen rap-musiikin kentältä. Ohjelmakonseptia on uudistettu myös siten, että yhden pitkän ohjelman sijaan jokaisesta jaksosta julkaistaan kaksi osiota sekä bonusosio.

”On hienoa tuoda Kultabassokerho takaisin aidosti uusiutuneena ja uudessa formaatissa
upean ammattitaitoisen tiimin tuella. Tässä tekemisessä on taas sellaista ihan nuorukaisen
innostusta ja jännitystä mukana”, Hietsilta kommentoi.

Lisää luettavaa