Kulttiyhtyeen albumeista uusintapainokset – bändin alkuperäisjäsenet kieltävät faneja koskemasta levyihin pitkällä tikullakaan

Lakitupahommien takia Spaceman 3 -uudelleenjulkaisuja ei kannata välttämättä ostaa.

Spacemen 3 -yhtyeen kolmesta albumista julkaistaan Isossa-Britanniassa uusintapainokset Record Store Dayn kunniaksi ensi viikonloppuna.

Yhtyeen alkuperäisjäsenet Jason Pierce ja Pete Kember ovat kertoneet nyt Twitterissä miten toivovat, ettei kukaan ostaisi 1980-luvulla kulttimaineeseen nousseen bändin uusintajulkaisuja. Syynä tähän on levyt julkaiseva Space Age Recordings.

Pierce ja Kember ovat tällä hetkellä keskellä oikeussaliriitaa Space Age Recordingsia pyörittävän Gerald Palmerin kanssa. Pierce ja Kember käyvät tällä hetkellä Palmerin kanssa kiistelyä siitä, kuka omistaa Spaceman 3 -albumeiden julkaisuoikeudet. Piercen ja Kemberin mukaan oikeudet kuuluvat heille, kun taas Palmer väittää, että ne kuuluvat Space Age Recordingsille. Uudelleenjulkaistut levyt ovat Space Age Recordingsin julkaisemia.

Spacemen 3:n jälkeen Jason Pierce tuli tunnetuksi Spiritualized-yhtyeen johtohahmona, kun taas Kember on tunnettu Sonic Boom- ja Spectrum-aliaksista.

Katso Piercen ja Kemberin twiitti asiasta alta.