Kun kanadalainen saapuu Lontooseen, niin silloin sippaillaan teetä, käydään ajelulla kylillä ja tanssitaan luksuslukaalissa – Drake siis julkaisi uuden musiikkivideon

Drake julkaisi videon Nonstop-kappaleelle.

Apple Music

Drake julkaisi 25 kappaletta kattavan Scorpion-albumin vajaa kuukausi sitten. Yksi levyn suosituimmista raidoista on Nonstop, joka edustaa Draken räpimpää puolta. Nyt kappaleesta on julkaistu tyylikäs mustavalkoinen musiikkivideo.

Video käynnistyy siitä, kun Drake oli yllätysesiintyjä Lontoon Wireless-festivaalilla. Varsinaisesti Draken tarkoitus oli siis tuurata DJ Khaledia, mutta asiaa ei mainostettu etukäteen, vaan Drake hyppäsi lavalle Giggsin setin jälkeen. Giggs tottakai heiluu videolla mukana.

Video on hyvin drakemainen, todennäköisesti useampi kohtaus tehty meemit mielessä. Esimerkiksi teen sippailu Niken tuulitakissa on varmasti suunniteltu, koska se on hyvin kliseistä läditoimintaa ja koska samalla Drake voi näpäyttää Adidaksen suuntaan. Draken huhuiltiin hyppäävän Adidaksen kelkkaan, mutta Pusha T väläytti nämä suunnitelmat ruudulle Story of Adonis -dissibiisillään. Näin Drake näyttää pysyvän Niken kelkassa.

Video toki sisältää muitakin hyvin drakemaisia juttuja, kuten jo lähes ikoniset tanssiliikkeet. Joten ei muuta kuin tsekkaamaan video alta. Sitä ennen vielä yksi kuva Drakesta sippailemassa teetä.