Jättifestarin headliner postasi loma-selfien tunteja ennen keikkaa – festari oli tiennyt aikataulukonfliktista kuukausia, mutta jätti kertomatta maksavalle yleisölle

Niin sanotusti erikoismeininki Lontoon Wireless-festivaalilla.

Wireless Festival on Lontoossa pidettävä kolmipäiväinen kesäfestari, jonka pääesiintyjiä nyt menneenä viikonloppuna olivat Post Malone, Stormzy, Migos, J. Cole, Rae Sremmurd ja DJ Khaled.

Tai näin ainakin mainostettiin. Nimittäin sunnuntai-aamuna kävikin ilmi, ettei päivän suurin headliner DJ Khaled pääsekään paikalle. Festari ilmoitti syyksi ”matkustusvaikeudet”…

kirjaimellisesti samaan aikaan, kun DJ Khaled itse sometti aurinkoiselta altaan reunalta reteitä lomakuvia:

…ja autuaita matkustusfiiliksiä omasta yksityislentokoneestaan:

Matkustusvaikeuksia, tosiaan. Faneilla ei kestänyt kovin kauan yhdistää kummankin tahon tviitit toisiinsa ja siitäkös someraivo syntyi. Mutta kun saaga ei edes lopu tähän!

Ehkä koko episodin herkullisimmassa käänteessä festari tviittasi vielä samana päivänä itse, että itse asiassa he olivat tienneet jo kuukausien ajan, että DJ Khaledin aikatauluissa oli konflikti sovitun festariesiintymisen päällä. Festari ei vain ollut katsonut tarpeelliseksi ilmoittaa asiasta kenellekään ennen kuin esiintymispäivänä.

Khaledin piti nimittäin olla keskellä The Four -nimisen TV-sarjan filmauksia. Tiedä sitten, kuvattiinko sarjaa Khaledin perheen uima-altaalla vai mitä… Mutta joka tapauksessa festari tiesi aikatauluongelmasta jo kauan etukäteen.

DJ Khaledin paikkaajaksi astui toisaalta super-lyhyellä varoitusajalla Drake, joka toki on todistettavasti millä tahansa mittarilla laskettuna suurempi nimi kuin Khaled itse. Drake soitti kuitenkin vain 20 minuutin setin, tosin laihana lohtuna setistä löytyi parikin ensiesitystä räppärin uuden Scorpion-levyn biiseistä.

Ja kyllähän yleisöstä löytyy niitäkin, jotka ostivat lipun nimenomaan DJ Khaledia varten, ja joita Draken über-menestynyt naama ei lohduttanut lainkaan. Aika moni siis sosiaalisessa mediassa vaatii lipuistaan hyvitystä (mitä Wireless ei ole ainakaan vielä kenellekään luvannut).

Täytyy muuten vielä sivumennen sanoa, että DJ Khaledin vaimo näyttää ylläolevassa lomakuvassa hämmentävän tyytyväiseltä siihen nähden, että tuottaja avoimesti myöntää kieltäytyvänsä antamasta naimalleen kaunottarelle suuseksiä.

Hieno mies! Vielä hienompi jupakka!