Lady Gagan uusi albumi ja paljas pylly

05.01.2011

Pop-sensaatio julkisti tulevan levynsä julkaisupäivän ja mahdollisen kansikuvan.

Kuva: Live Nation

Lady Gaga twiittasi mahdollisen kansikuvan Born This Way -kakkoslevylleen uudenvuodenpäivänä klo 00.01. Aiemmin mm. Björkiä ja Antony Hegartya kuvanneen Nick Knightin mustavalkopotretissa nähdään nainen – ilmeisesti Gaga – paljas takapuoli kameraa kohti kääntyneenä. Yllään naisella on takki, jonka selkämystä koristaa levyn nimi.

Kuvan ohessa lukee viesti ”THE SONG 2 13 11 THE RECORD 5 23 11.” Ensimmäinen päivämäärä (13. helmikuuta) viitannee Grammy-gaalaan, toinen (23. toukokuuta) taas albumin julkaisupäivämäärään.

Lähteenä toiminut Guardianin juttu valittelee kuvan tylsyyttä, ja pelkää Gagan valuvan sillä kauemmas avantgarde-dadailustaan. Niin tai näin, Gaga ei ole vahvistanut pyllypotretin olevan osa albumin lopullista kuvitusta. Toisaalta artisti on aina todennut housuttomuuden olevan hieno juttu. ”Isoäitini on käytännössä sokea, mutta hän näkee vaaleammat osani, kuten ihoni ja hiukseni. Hän sanoo aina: ’Näen sinut, koska sinulla ei ole housuja jalassa.’ Aion siis pysyttäytyä housuttomuudessa, jotta isoäitini näkee minut.”

Lisää luettavaa