Laineen Kasperi juhlisti Psyko Cowboy -levyä striimikeikalla – katso täältä!

Keikka kokonaisuudessa täältä.

Loasteeze

Laineen Kasperi julkaisi Psyko Cowboy -albumin pari viikkoa takaperin. Kerroimme Bustaavien Budien tuottamasta albumista tuolloin täällä.

”Se on omistettu 90-luvulle, tuolle kultaiselle aikakaudelle, jolloin teini-ikäisen Kasperin housut roikkuivat puoliperseessä, jenkkiräppi kuulosti jumalaisen aidolta ja suomiräppi oli vasta saapumassa tämän metsäläiskansan tietoisuuteen”, Laineen Kasperi kertoi levystä.

Eilen Laineen Kasperi tovereineen heitti striimikeikan Artlab-studioilla Helsingissä. Puolitoista tuntia pitkän musiikillisen räppi-ilottelun voit katsoa alta.

Keikan voi katsoa maksutta, mutta mikäli haluaa tukea artistia tai vaikkapa ihan Artlabia, niin tukilippuja ja erilaisia tuotteita voit hankkia itsellesi täältä.

Mikäli tämänkin keikan jälkeen räppihammasta kolottaa, niin ei hätää: Rumba tarjosi lauantaina maksuttoman Freerap-striimikeikan, johon myös Youtube-yleisö pääsi osallistumaan. Solonen, Kosola ja Jodarok räppäsivät Xmiehen kuratoimien biittien päälle chatiin kirjoitetuista aiheista, joita Kultabassokerhosta tutut MC Jii-Pee ja HC Tuomas lukivat juontopöytänsä äärestä lavalle. Tuon keikan voit katsoa puolestasi täällä.