Laineen Kasperilla on jopa vokaaleja liiikaaa uudella biisillään – muista viikonloppuna keikka taatusti freeseissä bileissä!

Laineen Kasperilta uusi sinkku.

23.11.2022

Laineen Kasperi puskee pihalle sitä ns. hyvää paskaa melkoisella tahdilla. Uutta levyäkin on tulossa: 9. päivä joulukuuta ilmestyy uusi albumi Rare 3rd Railin kautta.

Viime yönä ilmestyi uusi biisi Liiikaaa. Siihen saatiin videokin, joka meinasi olla Laineen Kassulle itselleenkin vähän liiikaaa. Artisti kertoi nimittäin Facebook-sivuillaan seuraavaa:

”Ensi yönä olisi määrä julkaista uusi sinkku ja oon nyt koko aamun tässä miettinyt, että se on kyllä vähän liikaa. Biisin nimikin on Liikaa, tai siis oikein kirjoitettuna Liiikaaa, eli siinä on liikaa vokaaleja. Meitsi kuvasin, ohjasin ja leikkasin siihen omin päin musavideon, jolla myös esiinnyn (liikaa) ja tietenkin myös nolaan itseni (liikaa). Biisissä toistetaan samaa sanaakin yli neljäkymmentä kertaa liikaa ja teinpä sen saatanan biisinkin melkein kokonaan itse, mitä nyt Liian Iso Trio sekä Masteroija-Langen auttoivat. Jos totta puhutaan, laitoin viime yönä Raiteelle viestiä, että perutaan koko perkeleen julkaisu, mutta ei sitä kuulemma pysty enää perumaan. Se olisi pitänyt tehdä jo 48 tuntia sitten, mutta meitsi vaiheilin liian kauan ja aivan liikaa. No, se on nyt sitten vaan menoa. Oli tosi kiva tutustua!”

Meininki on aina fresh Laineen Kasperin keikoillakin. Kauaa ei seuraavaa joudu odottelemaan: Freshcode ry juhlii Turun UG-klubilla 6-vuotisjuhliaan tulevana perjantaina 25. päivä marraskuuta, ja artistin voi nähdä siellä sylkemässä riimejä solkenaan. Mukana kekkereissä ovat Avanto, Dj Chuck Main sekä Paskiaispulla.

Tuon keikan Facebook-sivulle pääset tästä.

Lisää luettavaa