Lana Del Reyn yhdeksäs studioalbumi on nyt ulkona – kuuntele täältä!

Uutta Lanaa!

25.03.2023

Omia polkujaan uransa alusta asti kulkenut Lana Del Rey on julkaissut uuden studioalbuminsa.

Järjestyksessään yhdeksäs pitkäsoitto, Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd, on 16 kappaleen pituinen kokonaisuus. Yhteensä 77 minuutin ja 43 sekunnin kokonaiskestollaan kyseessä onkin myös laulajan pisin albumi. Levyltä on julkaistu aiemmin nimikkobiisi sekä singlet The Grants ja A&W. Lana on tuottanut albumin yhdessä muun muassa aikaisemmilta levyiltä tuttujen Drew Ericksonin, Zach Dawesin ja moninkertaisen Grammy-voittaja Jack Antonoffin kanssa. Yhteistyö on siis sujunut tutuissa porukoissa. Vierailijoiden joukosta löytyy puolestaan muun muassa Jon Batiste, amerikkalainen rock-yhtye Bleachers sekä rap-artisti Tommy Genesis. Albumi hehkuu aikaisemmilta julkaisuilta tuttua 50- ja 60-luvun americanaa, josta ei melankoliaa ja glamouria tälläkään kertaa puutu – ja hyvä niin.

Muutama viikko sitten Lana Del Rey palkittiin myös Billboardin Women In Music -gaalassa kategoriassa Visionary Award, joka oli ensimmäinen laatuaan. Oman musiikkinsa lisäksi artistia on kuultu myös muiden artistien kappaleilla, joista viimeisimpänä esimerkiksi Taylor Swiftin Midnights-albumin biisillä Snow On The Beach.

Albumin myötä Lana Del Reyn voi odottaa lähtevän myös sitä markkinoivalle kiertueelle. Suomessa Lana Del Rey on nähty viimeksi Flow Festivalin pääesiintyjänä vuonna 2017.

Kuuntele uusi albumi alta.

Lisää luettavaa