Laura Huhtasaari saa kuulla kunniansa Suomen hypetyimmän punkyhtyeen uudella albumilla – kakkosalbumi ilmestyy pian

Huoran kakkosalbumi on valmis.

04.09.2018

Kovassa nousussa kiitävän punkrock-yhtye Huoran toinen albumi Kosto elää! julkaistaan 2. marrakuuta.

Ärhäkällä punk-otteella metallia ja rokkia sekoitteleva tamperelaisyhtye kauhoo levyllään jälleen syvissä vesissä, joissa virtaa syrjäytymistä, väkivaltaa ja vääryyttä. Asiaan kuuluvasti tuskaa turrutetaan kaljalla ja liimalla sekä huuruisilla yhteislauluilla, kuten Oispa kaljaa– tai Kaikki kaatuu -biiseissä. Kapinan lietsomisen mainingeissa soudetaan välillä Huhtasaareen, otetaan turpaan ja odotetaan maailmanloppua nyrkki pystyssä huutaen Kuole huora!

”Huoran toinen levy on edeltäjäänsä rauhallisempi ja aiheet kevy….Vitut oo! Vasta kun levy oli valmis, huomasin itse, kuinka täynnä tuskaa se oli. Omaani ja muiden. Melkein toivoisin, ettei tätä levyä olisi voinut tehdä, että eläisimme maailmassa, jossa ei syntyisi tälläisiä lauluja. Mutta niin kauan kun ei eletä, niin tehdään saatana tälläisiä lauluja!” kertoo Huoran nokkanainen Anni Lötjönen tulevan levyn tunnelmista.

Kovilla live-vedoillaan itsensä läpilyöneen Huoran debyyttialbumi Hukutaan paskaan julkaistiin viime vuonna ja levyn biisejä on striimattu Spotyfyssa yli 2,5 miljoonaa kertaa.

Kesällä räyhäkäs live-orkesteri hurmasi valtavia yleisöjä isoilla festarilavoilla ja nyt marraskuussa on luvassa odotettu julkaisukiertue, jonka paikkakunnat löydät biisilistan alta.

Biisilista:
1. Maailmanloppu
2. Oispa kaljaa
3. Koditon
4. Kaikki kaatuu
5. Huhtasaareen
6. 2 vuotta
7. Puukottaja
8. Maija-Liisa
9. Mun pahat olot on sun pahat olot
10. Kuilu

Julkkarikiertue:
02.11. HELSINKI, Nosturi
03.11. HYVINKÄÄ, Medicin Man
09.11. KOUVOLA, Bar Q
17.11. LAPPEENRANTA, Totem
23.11. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
24.11. KUOPIO, Henry’s Pub
30.11. OULU, 45 Special
01.12. KAJAANI, Kulma
05.12. IISALMI, Graceville
07.12. KARKKILA, Pikkupässi
08.12. JYVÄSKYLÄ, Musta kynnys
14.12. PORI, Monttu
15.12. TAMPERE, Klubi

Lisää luettavaa