Le Fvbelos vaihtoi nimensä ja julkaisi avoimen henkilökohtaisen biisin

Le Fvbelos tunnetaan jatkossa nimellä Fabe.

Aiemmin Le Fvbelos -nimeä käyttänyt artisti tullaan jatkossa tuntemaan Fabena. Nimenmuutoksen myötä artistilta saatiin eilen sekä uusi biisi että musiikkivideo, ja samalla nimenvaihdos kertoo tuoreen levytyssopimuksen mahdollistamasta uudesta alusta. Itse omat sanoituksensa ja biittinsä tekevä artisti levyttää jatkossa Sonylle ja Epic-levymerkille.

Eilen ilmestynyt Vainoharhainen ilmentää kypsällä tavalla vastuunkantoa omista erehdyksistä, mutta ei myöskään nöyristele liikaa, mikä voisi epätasapainoisen nuoruuden kokeneelle syntyä miellyttämisenhalusta johtuvaksi riskiksi. Kappale on vaikuttavan avoin ja raottaa ovea Faben henkilökohtaiseen historiaan, joka haasteista huolimatta on kääntynyt toiveikkaan rohkaisevaksi.

Kappaleen melankolinen melodia ja kaihoisat kaiut syventävät kokemusta tavalla, joka ei kipuilujen korostumisesta huolimatta ole lainkaan korni, vaan tasapainoilee realismin ja kyynisyydenkin rajapinnoilla. Biisissä kuuluva luottamus omiin näkemyksiin, sekä lopussa esitetty anteeksipyyntö ovat seikkoja, jotka avaavat aivan uudella tavalla silmät Faben musiikille.

Faben esikois-ep ilmestyi viime vuonna, ja tämän vuoden maaliskuussa ilmestynyt Elokuu-single on ylittänyt miljoonan streamin rajapyykin. Fabea on kuultu vierailemassa muun muassa Sexmanen ja Williamin albumeilla.

Uuden biisin kuulet ja näet alta.

YouTube video

Lisää luettavaa