Legendaarinen laulaja julkaisi singlen huippuodotetulta albumiltaan – edellinen uusia kappaleita sisältänyt levy ilmestyi 2002

PG:ltä uutta.

06.02.2023

Peter Gabriel julkaisi toisen singlen odotetulta tulevalta albumiltaan I/o.

Ensimmäinen single levyltä eli Panopticom ilmestyi tammikuun alussa. Gabrielilla on tavallisuudesta poikkeava tyyli julkaista tulevan levynsä singlet. Kerroimme edellisestä singlestä täällä seuraavaa:

”Artistin nettisivuilla kerrotaan, ettei Panopticom-singlen ilmestyminen täydenkuun aikaan ole sattumaa. Albumin julkaisuaikataulu on suunniteltu kuun kierron mukaan, ja jokaisen täydenkuun kohdalla on luvassa uusi kappale. Seuraavat singlet ovat siis todennäköisesti odotettavissa 5. helmikuuta, 7. maaliskuuta ja 6. huhtikuuta.”

Eilen ilmestyi sitten toinen single, joka on nimeltään The Court. Sen voit kuulla alta.

Gabriel kiertää Eurooppaa 18. toukokuuta alkaen. Suomeen Gabriel ei ole tulossa, mutta Gabrielin voi nähdä esimerkiksi Tukholmassa 31. toukokuuta.

Gabriel on julkaissut uusia kappaleita sisältävän levyn viimeksi vuonna 2002. Up-albumin jälkeen on ilmestynyt cover-levy Scratch My Back (2010) ja uudelleen äänitettyjä biisejä sisältävä New Blood (2011).

 

Lisää luettavaa