Legendaarinen Musta Paraati tekee paluun lavoille – klassikkolevystä vinyylipainos

Musta Paraati aktivoituu jälleen.

12.06.2023

Postpunk-yhtye Musta Paraati tekee paluun lavoilla Peilitalossa -debyyttialbuminsa 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.  Jyväskylän Off Road festivaaleilta lauantaina 16. syyskuuta alkava minikiertue kattaa seuraavalla viikolla myös klubikeikat Helsingin On The Rocksissa, Turun Teatrossa ja Tampereen Olympiassa. Paluukeikkojen solistina toimii Herra Ylppö, joka nähtiin viimeksi kulttimainetta nauttivan yhtyeen solistina vuonna 2015.

Turun ja Tampereen keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin tiistaina 13. kesäkuuta ja Jyväskylän keikan liput kesäkuun aikana kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntipisteissä. Helsingin keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Musta Paraati aktivoituu myös julkaisurintamalla. Peilitalossa-albumin 40v-vinyylipainos ilmestyy 16. kesäkuuta Svart Recordsin kautta ja ja livealbumi Tavastia 2015 julkaistaan 14. heinäkuuta Deggael-levymerkin toimesta.

Vuosina 1981-1985 aktiivisesti toiminut ja sen jälkeen harvakseltaan keikkaillut Musta Paraati tunnetaan kotimaisen goottirockin suunnannäyttäjänä. Yhtye esiintyy syksyn keikoilla kokoonpanolla Herra Ylppö (laulu), Saku Paasiniemi (kitara), Karo Broman (basso), Kari Tornack (koskettimet) ja Ykä Knuuttila (rummut).

Katso keikkapaikat videon alta.

MUSTA PARAATI LIVE

16.09. JYVÄSKYLÄ Off Road Festival (Lutakko)
21.09. HELSINKI On The Rocks
22.09. TURKU Teatro (Logomo)
23.09. TAMPERE Olympia

Lisää luettavaa