Leijonakuninkaan remake tekeillä – Simban rooliin Golden Globe -palkittu jenkkiräppäri

Donald Glover on suvereeni multivirtuoosi, jos rehellisiksi ryhdytään.

18.02.2017

The Hollywood Reporterin mukaan Golden Globe -palkittu jenkkiräppäri Childish Gambino eli Donald Glover olisi valittu Simban rooliin Leijonakuningas-elokuvasta tehtävään remake-versioon. Mufasana kuultaisiin James Earl Jones.

Donald Glover ei missään nimessä ole ns. eilisen teeren poikia. Glover sai peräti kaksi Golden Globea Atlanta-sarjasta, jossa näyttelee ja jonka on sen lisäksi itse luonut. Gloverin pystit tulivat kategorioista paras miespääosa musikaali- tai komediasarjassa ja paras musikaali- tai komediasarja.

Tämän lisäksi mies on näytellyt Troyta laatupitoisessa Community-sarjassa, käsikirjoittanut 30 Rockia ja näyttelee vielä nimettömässä Han Solo -elokuvassa nuorta Lando Calrissiania.

Glover on myös ollut menestynyt muusikko Childish Gambino nimellä. Mies on julkaissut kolme studio-albumia, joista kaksi ensimmäistä ovat rap-levyjä. Monien yllätykseksi viime vuonna julkaistu ”Awaken, My Love!” -levy olikin puhdasta funkia, joissa räpäytystä ei kuultu.

Aikoinaan Glover heitti myös stand up -keikkaa.

Eikä pidä unohtaa myöskään vaikutusvaltaa. Räppäri ”shoutouttasi” Migos-trion Bad and Boujee -kappaleen Golden Globen kiitospuheessaan. Tämän myötä kappaleen striimausluvut kohenivat Spotifyssa peräti 243 prosenttia.

Katso alta muutama näyte monipuolisen artistin uran varrelta.

Rap:


Funk:

Komiikka:

Migos-pitoinen kiitospuhe:

Lisää luettavaa