Liam Gallagher aikoo soittaa Oasista soolokiertueellaan, vaikkei veljesten nokittelulle näy loppua

Liam Gallagher aikeistaan soittaa 20 vuotta täyttävän Be Here Now -albumin materiaalia: ”Haluan tarjota faneilleni jotain, mitä he eivät saa Noelilta.”

07.02.2017

 

 

RadioX:n tietojen mukaan Liam Gallagher on aikeissa esittää ainakin Be Here Now -albumin biisejä tulevalla soolokiertueellaan. Aiemmissa haastatteluissa Liam on myös esittänyt toivovansa, että Oasis palaisi vielä jonain päivänä yhteen.

Suurimpana esteenä Oasiksen paluulle on kuitenkin toinen veljistä, Noel. Toisaalta, onko ihmekään, kun Liam on aiemmissa haastatteluissa verrannut veljeään Hitleriin.

Viime syksynä Noel kuittasi huhu Oasiksen paluusta Rolling Stonesin haastattelussa sanomalla, että pitäisi levittää huhua, jonka mukaan Noel olisi aikeissa esiintyä Liamin hologrammin kanssa. Myös yhtyeen vanha manageri Alan McGee kommentoi NME:n haastattelussa, ettei usko Noelin palaavan koskaan yhteen Oasiksen kanssa.

Brittipopin kultaveljekset eivät näillä näkymin ole vielä hetkeen sopimassa aselepoa, mutta kovimmat fanit pääsevät kuulemaan Liamin keikoilla Oasiksen materiaalia. Ainakin osittain alkuperäisen kokoonpanon kera. Jos siis kestävät ajatusta Oasiksesta ilman Noelia.

Liam Gallagherin soolokiertue enteilee miehen elokuussa julkaistavaa albumia.

Lisää luettavaa