Liam Gallagher otti kantaa EM-kisojen huligaaniongelmaan – ei mennyt täysin putkeen

Liam on jakanut näkemyksensä ja asia ei tällä kertaa mennyt ihan putkeen.

16.06.2016

Meneillään olevat jalkapallon EM-kisat eivät ole varmastikaan menneet keneltään ohi. Huligaaniongelma on myös noussut puheenaiheeksi etenkin kun englantilaiset ja venäläiset hulinoijat ovat ottaneet yhteen. Nyt mies, jolta löytyy näkemystä moneen asiaan on ottanut asiakseen kommentoida kyseistä aihetta. Kyseessä on kukapa muukaan kuin Liam Gallagher, joka tunnetaan intohimoisena futisfanina itsekin.

Miehen lähestymistapa ei tällä kertaa ollut parhaimmasta päästä. Twiitissä ”LG” kommentoi venäläisten kireitä shortseja ja tämän perusteella hänen mukaansa onkin vaarallisempaa tulla nipistetyksi perseestä kuin saada turpaansa. Sen lisäksi ettei kommentointi ole tyyliltään muutenkaan fiksuinta mahdollista saati tarpeellisinta, nyt myös Orlandon ammuskelu tekee asiasta vielä kimurantimman. Moni ottikin twitterissä asiaan kantaa juuri siitä näkökulmasta.

Liam Gallagher mediatiiminsä kanssa on kuitenkin tajunnut ettei homma mennyt täysin putkeen. Todella usein mies on kommenteiltaan varsin kärkäs ja eteenkin veljeä Noelia haukkuessaan asiaa ei sen enempää tarvitse korjata. Nyt Beady Eye -yhtyeensä musiikkiin keskittyvä laulaja-kitaristi on ymmärtänyt tehneensä väärin. Mies twiittasikin anteeksipyyntönsä ja ei lähtenyt selittelemään asiaa sen enempää mihinkään suuntaan. Hyvä!

Lisää luettavaa