Liekinheittimiä ja kurvailua tankilla – Suomeen kesällä saapuva Post Malone julkaisi hempeälle kappaleelleen vähemmän hempeän videon

Post Malone on noussut tasaisella tahdilla yhdeksi tämän hetken suosituimmista artisteista.

25.03.2018

Post Malone jatkaa hittiputkeaan Psycho-kappaleella. Edellinen single Rockstar oli yksi viime vuoden suosituimmista kappaleista ja Psycho vaikuttaisi jatkavan tätä putkea. Ainakin jos striimilukemiin on uskominen.

Nyt Psycho-kappaleelle on julkaistu musiikkivideo, mutta se saattaa yllättää monet. Siitäkin huolimatta, että kappaleen nimi on nimenomaan Psycho (= tässä tapauksessa tarkoittanee sekopäätä).

Biisi on sävellyksen puolesta hempeä rnb-kappale, jonka yhteyteen ei aivan heti osaisi yhdistää tankilla hurjastelua tai liekinheittimillä leikkimistä. Niin vain on. Kappaleella vieraileva Ty Dolla $ign on onneksi tyylilleen uskollisesti löytänyt itselleen rauhaisan paikan hylätyn lentokoneen sisätiloista.

Video on kaikesta päätellen kuvattu samalla ”lentokoneiden hautausmaalla”, mitä French Montanan, Nasin ja Kanye Westin Figure It Out -video.

Nyt kannattaa selvittää, että millainen videosta lopulta tuli. Post Malone esiintyy tulevana kesänä Blockfestissa. Kyseessä on Post Malonen toinen vierailu kyseiselle festarille, mutta viimeksi laulaja esiintyi siellä ennen debyyttialbuminsa julkaisua. Kesällä Suomessa nähdään siis aivan eri tilanteessa urallaan oleva artisti.

Katso video alta.

Lisää luettavaa