Liikennekaaoksen kanssa viime vuonna rämpinyt Weekend Festival siirtyy tänä vuonna uuteen paikkaan

31.01.2013

Viime kesänä ensi kertaa järjestetyn Weekend Festivalin liikenneongelmat olivat otsikoissa paljon esillä. Yhtenä osasyynä oli festarialueena toimineen Espoon Luukin ulkoilupuiston ja ruuhkaliikenteen yhteensopimattomuus. Tänä vuonna festivaali yrittääkin uudelleen uudessa tapahtumapaikassa, kertoo YleX.

Kuva: Atlantic

Viime elokuussa ensi kertaa järjestetty Weekend Festival Espoon Luukin ulkoilualueella ei mennyt täysin nappiin, vaikka osa ongelmista ei johtunut tapahtuman järjestäjistä vaan vieraista. Festarin ongelmallisimmaksi päiväksi muodostui ensimmäinen festaripäivä perjantai, jolloin fiksusti omilla autoillaan Skrillexiä katsomaan lähtenyt juhlakansa meni ja tukki ainoan festarialueelle johtaneen tien, mikä venytti pahimmillaan matkan esimerkiksi Helsingin keskustasta Luukkiin useiden tuntien mittaiseksi.

Viimevuotisesta Weekend Festivalista voi lukea tarkemman selonteon Anton Vanha-Majamaan ansioituneesta raportista.

Festivaali yrittää tänä vuonna uudelleen, uudella tapahtumapaikalla. Radio Ylen aikaisen haastattelema Weekend Festivalin järjestäjä Sami Vepsäläinen vahvisti haastattelussa, että Helsingin kiinteistölautakunta on hyväksynyt tapahtuman jättämän hakemuksen järjestää festivaali tänä kesänä Helsingin Kyläsaaressa, kertoo YleX.

Sörnäisten ja Kalasataman läheisyydessä sijaitsevassa Kyläsaaressa on järjestetty aiemmin mm. Green Dayn (2010) ja Foo Fightersin (2011) jättikeikat.

Ylen haastattelema Vepsäläinen ei paljastanut viimevuotisen Weekend Festivalin tuottoja, mutta hän kuitenkin vakuutti tapahtuman jääneen plussan puolelle.

Lisää luettavaa