Maailman isoin ja varmasti myös ahkerin poikabändi on taas julkaisemassa uutta levyä – taso pysyy totutun korkeana

Uutta Brockhamptonia saadaan hyvin pian.

Brockhampton on varmasti maailman isoin poikabändi jos katsotaan esiintyjien lukumäärää ja puhutaan siis niistä tapauksista, joista tiedetään yleisesti.

Yhtye on myös hyvin ahkera, läpimurtovuotenaan 2017 Brockhampton julkaisi kolme albumia, eli Saturation-trilogian. Seuraavana vuonna oli Iridescencen aika. Tämän myötä alkoi ahkera keikkailu ison kiertueen muodossa, joka vei aina Suomeen ja Flow Festivaliin asti.

Tämän lisäksi jäsenillä on myös omia projekteja, Kevin Abstract julkaisi oman sooloalbumin tänä vuonna. Sooloiluksi ei meininki kuitenkaan mene, vaan uusi levy on jälleen tulossa. Ginger-albumin on määrä ilmestyä perjantaina 23. elokuuta.

Pelkkään levyttämiseen ja keikkailuun ei ahkeruus jää, vaan yhtye panostaa vahvasti myös visuaalisuuteen. Helposti voisi luulla, että korvaako määrä laadun, mutta näin ei ole. Brockhamptonin julkaisut nauttivat myös kriitikoiden arvostusta.

Tälle tuskin näkyy loppua hyvin pian ja siitä antaa viitteitä uudet singlet. Brockhamptonin jäsenet tuntuvat löytäneen taas uusia ilmaisumuotoja ja tekeminen tuntuu vakavoituneen entisestään. Toki räiskyvä Brockhampton-soundi on alati läsnä esimerkiksi kappaleessa Boy Bye, mutta uunituore No Halo taas esittelee yhtyeen melankolisempaa puolta.

Fanit ovat yleisesti arvostaneet sitä, että bändissä vaikuttava Matt Champion on noussut entistä isompaan asemaan uusilla kappaleilla. Vaikka Kevin Abstract on edelleen yhtyeen isoin tähti, niin loput porukasta tulevat kovaa perässä.

Tsekkaa uudet musiikkivideot alta.