Madboiali inspiroitui ruotsalaisesta musiikista ja haki tuotantoapua naapurimaasta – kuuntele uusi single

Paranoia on viimeinen sinkkujulkaisu ennen uuden albumin ilmestymistä.

08.05.2022

Warnerin kanssa yhteistyössä toimivalle Babyfacelle levyttävä Madboiali on tiputtanut uuden singlen. Paranoia on räppiä, r&b:tä ja afropopia sekoittavan artistin viimeinen julkaisu ennen uuden albumin ilmestymistä. Artistin aiemmin julkaistut biisit En mä tiiä ja Aquafina sisältävä toinen levy ilmestyy toukokuun aikana.

Paranoia-kappaleen tuotannosta vastasivat Jaakko ja Aaron Salovaara sekä ruotsalaistuottajat KB Beats ja ProdByFlex.

”Oon kuunnellu tosi paljon ruotsalaist musaa viime aikoina, josta oon saanu myös paljon vaikutteita mun tulevaan levyyn. Täl biisillä on ollu mukana kaks nuorta tekijää Ruotsista, KB Beats ja ProdByFlexin. Oon tosi tyytyväinen siihen millasest mun ekast kansainvälisest collabist tuli. En jaksa venaa et jengi kuulee tän levyn mitä ollaa työstetty tän vuoden ajan”, Madboiali kertoo tiedotteessa.

Biisille on kuvattu myös musiikkivideo, jonka ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastasivat Niklas Ahoranta ja Niclas Roms. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä lukuisten suomalaisten räppärien kanssa ja tehnyt monta videota Madboialille aiemminkin, joten jälki on sen mukaista.

Syksyllä 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa julkaisseen Madboiali esiintyy tulevana kesänä muun muassa Weekend-festivaaleilla ja Blockfesteillä.

Katso ja kuuntele Paranoia alta!

Lisää luettavaa