Madboialin Aquafina sopii niin hämärälle klubille kuin valoisaan kesäpäivään

Madboialin uusi single kertoo artistin tulevasta suunnasta.

Rap-, r’n’b- sekä afropop-artisti Madboiali julkaisi perjantaina uuden kappaleen, joka on kiinnostava esimerkki siitä, millaiseen suuntaan artisti on soundiaan viemässä. Babyfacen kautta viime vuodesta lähtien musiikkinsa julkaisevan Madboialin Aquafina on mallikkaan tanssittava biisi, josta saa muovattua yhtä hyvin myöhäisyön viettelevän klubibängerin kuin kuuman rantapäivän kepeän mielialan kirkastajan.

”Aquafina syntyi tosi nopeasti ja luonnollisesti yhteissessiossa eri tuottajien kanssa”, Madboiali kertoo. ”Fiilistelin demoa kauan ja päätin, että tämä biisi sopii hyvin pohjustamaan mun tulevaa projektia, jota työstän tällä hetkellä. Aquafina on täydellinen esimerkki siitä mihin haluan viedä soundiani uuden projektini kanssa.”

Jaakko ja Aaron Salovaaran tuottama Aquafina huokuu itsevarmuutta niin lyriikoiden kuin energiansa puolesta. Silloin ei turhia nöyristellä eikä todellakaan pyydellä anteeksi, kun kappale kajahtaa soimaan – ja miksi pitäisikään, jos tietää tasan tarkkaan kuinka korkealle omat rahkeet riittävät?

Madboialin ensimmäinen single Babyfacen alla ilmestyi viime vuoden helmikuussa, jolloin hän oli Rumban haastattelussa. Kevään mittaan artisti julkaisi singlen Mitä meil oli, josta voit lukea lisää täältä, ja kesällä häneltä ilmestyi yhteisbiisi Blacflacon kanssa, josta löydät lisäinfoa täältä.

Tällä hetkellä Madboiali työstää isompaa projektia, josta lisää myöhemmin. Aquafinan voit kuunnella alta.

YouTube video

Lisää luettavaa