Mahtavuutta: The Killers aloitti viimein uuden albumin äänitykset!

The Killers alkoi työstää viidettä studioalbumiaan Las Vegasissa perjantaina.

Loistavia uutisia kaikille The Killersin faneille! NME raportoi yhtyeen aloittaneen viimeinkin uuden albuminsa äänitykset. Bändi katosi studioon kotikaupungissaan Las Vegasissa perjantaina 9. syyskuuta.

Yhtyeen rumpali Ronnie Vannucci Jr. kertoi äänitysten alkamisesta pari päivää sitten, ja tuli samalla vihjailleeksi uudesta tuottajasta tai yhteistyökumppanista.

”Olemme työskennelleet eri ihmisten kanssa ja kokeilleet, miltä se tuntuu, ja aloitamme nyt hommat uuden henkilön kanssa. En tiedä haluammeko paljastaa, kuka on kyseessä”, Vannucci kommentoi.

Vannucci kuitenkin kiistää huhut, joiden mukaan yhtye olisi tekemässä yhteistyötä Elton Johnin kanssa. Rumpalin mukaan The Killers ja Elton John ovat työskennelleet yhdessä vain Joseph, Better You Than Me -joulukappaleella, ja kaikki muu on vain huhuja.

The Killersin viidettä studioalbumia on saatu odottaa pitkään. Edellinen studioalbumi Battle Born ilmestyi vuonna 2012, jonka jälkeen bändiltä on julkaistu vain Direct Hits -kokoelma vuonna 2013. Toivottavasti uusi albumi lunastaa odotukset, jahka se joskus ilmestyy.

Lisää luettavaa