Maistuisiko Päivän leike? Suomalainen hardcore-yhtye ei pitänyt turhaa kiirettä ensilevynsä kanssa – nyt tarjolla julkkarikeikka

Hiljaa hyvä tulee.

28.05.2019

Punkyhtye Päivän leike ei turhaa hoppua pidä julkaisutahtinsa kanssa.

Debyyttilevyä on työstetty enemmän tai vähemmän (lue: vähemmän) aktiivisesti vuoden päivät, mutta maaliskuussa bändi julkaisi viimein ensimmäisen täysmittaisen albuminsa.

Eikä siinä vielä kaikki: heti perään 8. päivä kesäkuuta bändi järjestää myös levynjulkkarit Helsingissä paikassa Kuudes Linja!

Keikan Facebook-tapahtumasivu kertoo illasta seuraavaa:

”Päivän Leikkeen piiiitkään väännetty pitkäsoitto on pihalla ja sitä juhlitaan la 8.6 kuudennella linjalla (Hämeentie13) Helsinki. Nyt ammutaan sellasilla panoksilla että oksat pois!! Lavalle on aiemmin tultu esim. Avaruusraketilla ja kamelilla mut nyt laitetaan kaikki peliin ja yks vaihde vielä isommalle!! Mukana remuamassa on Turun hardcoreveljemme Väistä! ja Myrskylän Keisari Raipati. Tämä täyttää kokea!! Liput 9e. Keikat on alkuillan keikkoja eli lava pitää olla tyhjä klo23 joten tule ajoissa mestoille!!! Alkuperäinen kutsu oli mennyt vahingossa yksityisenä joten tämä pitäisi aueta kaikille.!! Tervetuloa ja kutosella nähdään!!!”

Keikan tapahtumasivun löydät täältä.

Levyn voi ostaa keikalta, alta näet videon.

Lisää luettavaa