Maku pani Amorphis-juhlaoluen – kaupoissa tänään

Legacy of the 1000 Lakes on raikas pale ale.

24.03.2020

Maku lanseeraa jo kolmannen yhteistyössä Amorphis-yhtyeen kanssa tehdyn oluen. Legacy of the 1000 Lakes on pale ale, joka saa panimon historian laajimman jakelun, kattaen SOK:n myymäläverkoston ympäri Suomea. Lisäksi olutta tulee löytymään ravintoloista ja hyvin varustetuista Keskon myymälöistä.

”Bändimme täyttää tänä vuonna jo 30 vuotta ja mikäs sen hienompaa kuin lanseerata juhlaolut sen kyytipojaksi”, Amorphis-kosketinsoittaja Santeri Kallio sanoo.

”Me ollaan vuodesta 2015 menestyksekkäästi tehty yhteistyötä Maku Brewingin kanssa ja taas se tuottaa nestemäistä hedelmää. Uusin bisse tulee olemaan meidän 30-vuotissynttärien virallinen kisajuoma – niin keikoilla kuin kotistudioissa. Se on jo kolmas Maku Brewingin jengin kanssa yhdessä sekoitettu olut. Lopputuloksena helposti juotava 5,0-volttinen raikas pale ale, väkevästi Amorphiksen 30-vuotissynttärikeikkojen tunnelmaa supportoiva raikas tuulahdus härmäläisestä koivikosta. Ja loppuun vielä Väinämöistä lainatakseni: Kolmas Amorphis-olut toden sanoo. Kippis!”

Amorphis-juhlakeikkojen oli määrä olla huhtikuussa Tavastialla, mutta koronaviruksen vuoksi kaikki kolme iltaa siirrettiin heinäkuuhun. Uutta Amorphis-olutta pitäisi kuitenkin saada kaupoista jo tästä päivästä lähtien!

Lisää luettavaa