Måneskin julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan – yhtye laulaa jälleen äidinkielellään

Uutta Måneskiniä.

18.12.2022

Viime vuoden euroviisuvoittaja ja rock-sensaatio Måneskin on julkaissut singlen alkuvuodesta ilmestyvältä kolmannelta albumiltaan.

Uusi single La fine on levyn kappalelistauksen perusteella toinen albumin kahdesta italiankielisestä biisistä. Vajaan kolmen ja puolen minuutin pituinen kappale tarjoaa juuri sitä tuttua rytmikästä rokkia, mitä yhtyeeltä on totuttu kuulemaan.

20. tammikuuta ilmestyvä Rush! sisältää peräti 17 kappaletta, joista viimeiset kolme on julkaistu aiemmin sinkkuina: Mammamia, Supermodel ja The Loneliest. Luvassa on vielä ainakin yksi singlejulkaisu, sillä viikko ennen levyn ilmestymistä julkaistaan Gossip-sinkku, jossa vierailee Rage Against the Machine -kitaristi Tom Morello. Yhtye on kertonut kuunnelleensa paljon Radioheadiä levyä tehdessään, mikä inspiroi luomaan erityisen soundimaailman jokaiseen biisiin.

Albumin julkaisua seuraa pitkä Euroopan-kiertue, joka tosin ei saavu Suomeen eikä edes Ruotsiin. Jos bändiä mielii katsomaan, voi suunnata vaikkapa Tanskaan 2. toukokuuta, Latviaan 18. toukokuuta tai Viroon 19. toukokuuta.

Kuuntele uusi biisi ja katso kansikuva ja kappalelistaus alta.

1. Own My Mind
2. Gossip (Ft. Tom Morello)
3. Timezone
4. Bla Bla Bla
5. Baby Said
6. Gasoline
7. Feel
8. Don’t Wanna Sleep
9. Kool Kids
10. If Not For You
11. Read Your Diary
12. Mark Chapman
13. La Fine
14. Il Dono Della Vita
15. Mammamia
16. Supermodel
17. The Loneliest

Lisää luettavaa