Måneskinin MTV Video Music Awards -esitys sensuroitiin basistin tissin takia

Rankka homma!

30.08.2022

Måneskin esiintyi sunnuntaina MTV:n vuosittaisessa Video Music Awards -tapahtumassa. Bändin esitystä kuitenkin sensuroitiin erikoisella tavalla suorassa lähetyksessä.

Yhtyeen laulaja Damiano David esiintyi lavalla pakarat paljastaneissa nahkahousuissa sekä tangoissa, ja bändin taustalla nähtiin tanssijoita, joiden nännit oli peitetty teipillä. Nämä eivät kuitenkaan olleet syynä sille, että esityksen ohjaaja kuvasi pitkät pätkät kutakuinkin tapahtumapaikan piippuhyllyltä asti niin, ettei lavan tapahtumista saanut mitään selkoa.

Raporttien mukaan bändin basistin Victoria De Angelisin toppi putosi hänen yltään esityksen aikana niin, että hänen nänninsä paljastui. Hänen toinen nänninsä oli esityksen aikana teipattu piiloon, mutta ihan sattumalta koko vaatekappale sattui putoamaan hänen yltään niin, että toisen rinnan nänni ilmaantui esiin kaiken kansan nähtäville.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällainen ”vahinko” yhtyeelle tapahtuu. Chicagon Lollapalooza-festivaaleilla De Angelisin teippi irtosi vahingossa hänen nänninsä päältä, ja hän esiintyi lopun ajan keikasta rinta paljaana.

Katso Måneskinin esitys alta.

Lisää luettavaa