MCR-laulaja sooloilee – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

My Chemical Romancen Gerard Way soolokeikalla The Circuksessa vuonna 2015
Jana Blomqvist

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimpia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto kappaleista.

Gerard Way, Judith HillHere Comes the End
My Chemical Romancen oli määrä kiertää tänä vuonna, mutta korona peruutti nämä suunnitelmat. Laulaja olisi kuitenkin muussakin tapauksessa sooloillut ja tästä näytteenä on uutuuskappale Here Comes the End. Kappale on suoraviivaista rockia, jossa ei juurikaan kaikuja MCR:stä kuule, ellei laulajan erottuvaa ääntä lasketa. Tätä ennen Gerard Way on julkaissut Hesitant Alien -albumin ja tukun yksittäisiä biisejä.

100 Gecs, Fall Out Boy, Nicole Dollanganger, Craig OwensHand Crushed By Mallet (Remix)
PC-popin outolintu ja siksi juuri niin kiinnostava 100 Gecs julkaisi uuden remix-levyn. Levyllä vierailee Fall Out Boyn lisäksi muitakin kiinnostavia artisteja, kuten A.G. Cook, Charli XCX ja Umru.”

”100 Gecs oli Rumbassa otsikoissa, kun bändi järjesti festarit Minecraftissa. Siitä lisää täällä. Remix-biisi on lähtökohtaisesti helposti lähestyttävää poppia, mutta kulman takana odottaa yllätyksiä. Mahtava kappale!

Katy PerrySmile
Katy Perry ei uudella singlellä tee varsinaisesti mitään uutta, mutta tekee sen vanhan temppunsa hyvin. Kevyt syntikka ja funkahtava riffi = potentiaalinen kesähitti. Kyseessä on samalla tulevan albumin nimikkobiisi.

TheoFuegoV8
TheoFuego julkaisi keväällä Tush-singlen ja siitä voit lukea lisää täällä. Artisti lupasi, että ei kannata odotella mitään ”perusräppiä” ja tämän lupauksen hän täyttää heti seuraavalla julkaisullaan. V8 on aivan erilaista energiaa kuin aggressiivinen Tush.

Lisäksi listalla on muun muassa H.E.R. ja The Streets.