TheoFuego lupaa tuoda pöytään aina jotain raakaa ja autenttista – eikä aio tyytyä pelkkään perusräppiin

Yhteissinglen Cledosin kanssa julkaissut räppäri-dj kertoo Rumballe kuvioistaan.

19.04.2020

TheoFuego tarjoaa Suomella musiikkia todella itsevarmalla otteella. Töis-crewistä ja Cledosin taustoilta tuttu räppäri-dj julkaisi ensimmäisen singlensä Sonyn kautta.

Tush on varsin vahva sinkku, jonka vierailuosuudesta vastaa Cledos. Otimme omaa mixtapea valmistelevaan TheoFuegoon yhteyden ja kysyimme yhteistyökuvioista, roolistaan Cledosin taustalla ja siitä mitä aikoo jatkossa tehdä. Katso uusi musiikkivideo jutun alta.

Moni saattaa tuntea sinut Cledosin taustoilta, mutta millainen artisti TheoFuego on?
”TheoFuego on trap-artisti, joka osaa tulla trackille ja tuoda pöytään aina jotain raakaa ja autenttista. Olen ollut kuitenkin jo geimissä parisen vuotta, niin olen saanut kokea itse miten tätä musabisnestä pelataan sivusta, joten mikään ’iso lava’ ei voi oikeen enää jännittää.”

”Ei myöskään kannata aina olettaa, että sieltä tulee sitä perusräppiä joka kerta. Monipuolisuus on mun juttu tulevaisuudessa.”

Olet julkaisemassa mixtapen, jonka tuotannosta vastaa MD$. Millainen mixtapesta on tulossa ja miten päädyit yhteistyöhön juuri MD$:n kanssa?
”Olin Cledosin Tän kaa -musavideon kuvauksissa ja törmäsin häneen siellä. Me oltiin siis jo tavattu tätä aiemmin myös. Siinä me rupateltiin jostain asiasta ja MD$ pyysi minua hänen kanssaan studiolle tekemään musaa.”

”Ennen kun olin tavannut MD$:n olin aina fiilannut häntä ja hänen musiikkiaan. Suunnittelin aina päässäni, että joku päivä teen projektin tämän äijän kanssa – en olisi kyllä ikinä arvannut, että se olis tapahtunut jo nyt.”

”Olen halunnut meidän projektilla tuoda suomen musaskeneen lisää laadukasta trapia. Olen ite huomannut, että monet kotimaiset ’träppibiisit’ on kaikki vähän ’Watered Down’ eikä ’100% Real Juice’. Jos hiffaat mitä meinaan.”

”Mixtapelta tulee löytymään jotain vähän erilaista. ’No Cap was Used Making This Project.'”

Moni kuuntelee varmasti sinua sekä Cledosia, joten heitä varmasti mietityttää, tuleeko soolourasi vaikuttamaan rooliisi Cledosin ympärillä ja miten tulet itse keikkailemaan jatkossa, kunhan koronapandemia menee ohi?
”Sooloura tulee varmasti vaikuttamaan, mutta vaan hyvällä tavalla. Pystytään antamaan faneille ja kuuntelijoille paljon enemmän kaikkea ja sitä me ollaan aina haluttukin tehdä tässä meidän porukassa. Meiltä usein loppuu paperi kesken, kun aletaan yhdessä frendien kanssa ideoimaan.”

”Tulen keikkailemaan Cledosin dj:nä jatkossakin, koska rakastan olla siinä dj-pöydän takana yhtä paljon kuin olla siinä lavan etureunassa, ja jos voin tehdä sitä parhaan kaverin kanssa, niin sitä mä haluun tehdä.”

”Me ollaan muutenkin Töis-porukassa kaikki osana toisiamme ja mukana toistemme projekteissa, joten minua tulee näkemään jatkossakin Cledosin kanssa joka paikassa. Näen myös tämän asian silleen, että eikö sinunkin tekisi mieli nähdä vaikka 50 Cent Draken dj:nä keikalla?”

”Heti kun tämä pandemia rauhottuu, niin meitä tullaan näkee tekemässä viittä numeroa taas tien päällä.”

Lisää luettavaa