Media tuijotti tissejä ja takapuolta, mutta Kikka oli vastavirtaan uiva kunnianhimoinen viihdetaiteilija – Kikka Fan Clubille lisäesityksiä

Monologiesitys Kikka Fan Club oli Teatteri Jurkan syksyn ohjelmassa niin suosittu, että sille raivattiin ohjelmakalenterista tilaa myös tammi-helmikuulle.

15.01.2018

Kikka Fan Club
Teatteri Jurkka

Rumban Antti Tuisku -kansijuttua kirjoittaessani mietin artisteja, joiden julkisuusimago on ristiriidassa heidän oman artisti-identiteettinsä kanssa.

Viime aikojen menestynein kotimainen poppari Antti Tuisku kertoo lehden sisäsivuilla näkevänsä itsensä Suomen Madonnana. Kansan syvien rivien silmissä hän oli kuitenkin pitkään Juha Tapion kaltainen kädenlämpöinen iskelmäpop-artisti.

1990-luvun suosituin naisartisti Kikka näki itsensä vastavirtaan uivana kunnianhimoisena viihdetaiteilijana. Mediassa huomio kuitenkin kiinnittyi hänen tisseihinsä ja takapuoleensa. Kun Kikka esiintyi Ylen Sabatti-ohjelmassa vuonna 1990, toimittaja Tapani Ripatti esitteli hänet naisena, jolla “kaikki on hartioiden alapuolella”.

Teatteri Jurkassa Helsingin Kruununhaassa pyörii tällä hetkellä sinfonian muotoon rakennettu monologiesitys nimeltä Kikka Fan Club. Se maalaa Pia Anderssonin esittämänä muotokuvan Kikan kiihdyttävästä, viihdyttävästä ja feministisestä persoonasta – tuttuja hittejä unohtamatta.

Lisätiedot ja esitysajat Facebookista.

Lisää luettavaa