Megadeth ja Ellie Goulding Qstockin pääsiintyjät

Tyylit on monet!

07.02.2023

Ellie Goulding on ensi kesän Qstockin lauantain pääesiintyjä. Gouldingin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 40 miljardia kertaa. Suomessa Gouldingin kaikki neljä albumia ovat myyneet platinaa. Goudlingilta tulee uusi albumi maaliskuussa.

Yhdysvaltalainen metallisuuruus Megadeth puolestaan valtaa oululaisfestivaalin päälavan perjantaina.

Saapumisensa Qstockiin on vahvistanut myös Dagny, joka on toukokuussa julkaistavan uuden albuminsa ohessa tehnyt kappaleita muun muassa Katy Perrylle ja Kygolle. Tämän lisäksi kotimaisista nimistä mukaan on saatu Alma, Isac Elliot, Olavi Uusivirta, Battle Beast, Averagekidluke, Insomnium, Lauri Haav, Kuumaa, Michael Monroe ja Turmion Kätilöt.

Qstockin päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa keskiviikkona 8.2. klo 9 Ticketmasterin myyntikanavilla.

Qstock 2023 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7..

PÄIVÄKOHTAISET ESIINTYJÄT (7.2. mennessä julkistetut):

Perjantai 28.7.: Megadeth (US), VV, Apulanta, Gettomasa, Gasellit, BESS, Cledos, Turmion Kätilöt, Ilta, J. Karjalainen, Kissa, KUUMAA, Radiopuhelimet, Stam1na, Aliisa Syrjä ja Averagekidluke.

Lauantai 29.7.: Ellie Goulding (UK), ALMA, Battle Beast, D-A-D (DK), costee, Insomnium, Dagny (NO), Epica (NL), Erika Vikman, Ida Paul & Kalle Lindroth, Isac Elliot, Olavi Uusivirta, Popeda, Ramses II, Sexmane, The 69 Eyes, Michael Monroe ja Lauri Haav.

Lisää luettavaa