Mellakka-festivaali julkisti esiintyjiään – mukana muun muassa Gettomasa ja Lukas Leon

Mellakka paljasti esiintyjiä.

07.12.2020

Hämeenlinnan Linnanpuistossa 23.-24. heinäkuuta 2021 kolmatta kertaa järjestettävä Mellakka Festival on julkistanut ohjelmistoaan.

Ulkomaisista kiinnityksistä jo viime vuonna tapahtumaan julkistettiin kanadalainen Merkules. Suomalaisia kiinnityksiä ovat sotakirveensä kenties haudanneet Gettomasa ja Lukas Leon, Hartwall-areenalla ensi syksynä esiintyvä Pyhimys, Kube, Mouhous, Etta, Costee, Ibe, Aivovuoto & Dj Kridlokk, OG-Ullamaija sekä Likanen Etelä.

Muutoksia edellisvuoteen on luvassa järjestelyiden suhteen. Muutokset liittyvät tapahtuman kasvuun sekä pandemiatilanteessa tehtyihin havaintoihin.

”Aluetta laajennetaan, ja sisäänkäynti käännetään Tampereentien puolelle. Ottamalla käyttöön myös puiston Tampereentien puoleisen alueen, saamme järjestettyä tapahtuman niin, että ihmisten on helpompi huolehtia turvaväleistä niin jonottaessa kuin itse tapahtumassakin. Festivaaleille on myös odotettavissa enemmän yleisöä,
joten alueen laajentaminen on luontevaa siltäkin kannalta.”

Festivaali järjestettiin viimeksi vuonna 2019, ja siellä vieraili silloin kahden päivän aikana noin 10 000 kävijää. Viime vuonna festivaalin lippuja ehdittiin myydä yli 1000 kappaletta ennen kuin peruutusmääräys tuli.

”Lipunmyynti oli todella hyvässä vauhdissa ennen kuin peruutusmääräys tuli. Aika moni asiakas päätti siirtää lippunsa suoraan kesälle 2021”, festivaaleilta kerrotaan.

Festareiden Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa