”Mestarit työssään” – onko yksi popin kovimmista parivaljakoista tekemässä paluun?

Timbaland ja Timberlake tulevat taas?

Jos satuit kuuntelemaan radiota vajaat kymmen vuotta sitten, niin et varmastikaan voinut olla huomaamatta Justin Timberlaken sen hetkistä menestystä. Hittejä tuli toisen perään ja voittokululle ei näkynyt loppua. Suurena taustavaikuttajana tässä kaikessa oli Timbaland, joka on ollut isossa roolissa Timberlaken soolouran aikana.

Nyt Timbaland on julkaissut todella mielenkiintoisen twiitin, jossa on kuva hänestä ja Timberlakesta. Kuvatekstinä lukee ”The masters at work” (mestarit työssään), joka kielii siitä, että uutta musiikkia on luvassa ja sitä tekevät juuri he kaksi.

Timberlaken edellinen single Can’t Stop the Feeling! oli tehty yhdessä Max Martinin kanssa ja Shellbackin kanssa. Siinä mielessä tämä olisi paluu vanhoihin hyväksi havaittuihin menetelmiin.

Jo reipas vuosi sitten Timberlake julkaisi kuvan hänestä ja Pharrell Williamsista. Williams oli yhdessä Chad Hugon kanssa tuottamassa Timberlaken ensimmäistä sooloalbumia. Williams ja Hugo muodostavat The Neptunes -duon. Tuolloin kuvatekstinä luki ”Currently…”.

Näistä voinee vetäistä johtopäätöksiä, että uutta musiikkia olisi luvassa ja kaiken lisäksi sitä olisi tekemässä samat tutut todelliset huipputuottajat. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tilanteen kehittymistä. Sitä ennen voit tutustua muutamaan näytteeseen Timberlaken ja kumppanien aikaansaannoksista. Alta löydät myös molemmat jutusssa mainitut somepostaukset.

Currently…

Henkilön Justin Timberlake (@justintimberlake) jakama julkaisu

Yhdessä The Neptunesin kanssa:

Timbalandin kanssa:


Juttua päivitetty 18.3. klo 18.38.