Michael Bleu julkaisi musiikkivideon kappaleelleen ”Juostaan karkuun”.

Michael Bleu julkaisi kesäisen uuden videon "Juostaan karkuun".

04.06.2024

Omaleimainen retromusiikin sanansaattaja Michael Bleu julkaisi tänään uuden videon kappaleelleen Juostaan karkuun. Kappale on vastustamattoman tarttuva nostalgiahitti, ja artisin itsensä mukaan ”juuri niitä kappaleita, jonka koet kuulleesi jo aiemmin vaikka kuulet sen ensi kertaa”. Kappale on neljäs singlejulkaisu artistin 13.9. ilmestyvältä viidenneltä studioalbumilta Futuristik Soul.

Bleu kertoo:

”Albumin fokus asettuu vahvasti kantaaottaviin teemoihin. Levyllä on runsaasti yhteiskuntakritiikkiä ja monenlaista sanottavaa maailman epäkohdista ja ihmisten turhamaisuudesta. Loppusuoralla levyn viimeistelyä heräsi ajatus tehdä kuitenkin yksi hieman kevyempi kappale, joka toimisi eräänlaisena viihde trailerina tulevalle kokonaisuudelle.

Kappaleen keskiössä on 
 “me vastaan maailma” asetelma, jossa kaksi nuorta rakastavaista juoksee karkuun pahaa maailmaa ja sen kaikkia mahdollisia esteitä. Siinä määrin biisi asettuukin hauskalla tavalla osaksi samaa galaksia levyn teeman kanssa.

Michael Bleu on noussut viime vuosina nostalgiannälkäisten musiikinystävien suosikiksi hurmaten niin indie-musiikin, soulin kuin perinteisemmän iskelmänkin ystäviä. Bleun viime syksynä julkaistu single Ikuisuus toimi tunnussävelmänä Lapua 1976 -elokuvassa, joka oli viime vuoden toiseksi katsotuin kotimainen elokuva. Kappale sai myös ensiesityksensä MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Michael Bleu vieraili Don Johnson Big Bandin maaliskuussa 2024 julkaistulla Neutral OK -kappaleella ja hänen omilla albumeillaan on kuultu mm. Antti Autiota, Seksikästä Suklaata, F:ää ja Naliaa. Bleun toistaiseksi suurin hitti Oi Oi nousi Radio Suomen ja Radio Suomipopin soittolistoille sekä on striimannut Spotifyssa reilusti yli puoli miljonaa kertaa.

Lisää luettavaa