Michael Jackson olisi halunnut olla maailman vihatuin, lässyttävä Star Wars -leffahahmo – George Lucas ei lämmennyt idealle

Jackon piti olla Jar Jar Binks.

24.07.2015

Star Wars Episode I: The Phantom Menace -leffassa rasittaneen ja Star Wars -nörtit raivoihinsa (tällä kertaa jopa ihan syystä) saaneen Jar Jar Binks -hahmon äänenä toiminut Ahmed Best antoi Vice-lehdelle haastattelun, jonka mukaan Michael Jackson olisi halunnut astua Jar Jarin saappaisiin.

Ahmedin mukaan hän, leffan ohjannut George Lucas, Lucasin lapset ja Natalie Portman olivat olleet Jacksonin keikalla, ja he pääsivät luonnollisesti seikkailemaan myös keikan takahuoneeseen. Siellä Lucas oli esitellyt Bestin Jackolle Jar Jar Binksinä, mitä Best oli hieman ihmetellyt. Lucas oli myöhemmin kertonut, että Jackson olisi halunnut itse toimia Jar Jar Binksinä Phantom Menacessa.

Ongelmana tässä oli ollut se, että Jackson olisi halunnut istua läpi meikkaussessiot sun muut aikaa vievät vanhan koulukunnan maskeerausjutut. Lucas ei ollut kutenkaan suostunut tähän, sillä hän halusi kuvata kaikki Jar Jar Binks -kohtaukset CGI-tekniikalla.

Näin kävi, ja valitettavasti loppu onkin historiaa.

Lisää luettavaa